Fina lotterivinster!

Även i år är vi glada att kunna hälsa Imazo välkomna som sponsor av Akvariehelg 2022. Mer information under Sponsorer/Imazo! Anmälan är öppen, passa på att säkra din plats på årets händelse i akvaristvärlden!

Allt om Apistogramma

Vi har den stora glädjen att få hälsa Mike Wise välkommen till Akvariehelg 2022! Mike har fokuserat på Apistogramma i över 40 år och har en stor mängd kunskap att dela med sig av, mer information under Föreläsare/Mike Wise. Anmälan är öppen, skynda dig att säkra din plats på årets höjdpunkt – Akvariehelg 2022!

Drömmer du om att resa?

Missa inte Ulf Lindströms föredrag om sin resa till Uruguay och de odlingar som blev resultatet! Mer info under Föreläsare/Ulf Lindström! Anmälan är öppen, passa på att säkra din biljett för att inte missa något av alla våra föredrag. Vi har kanonpriser på hotellrummen!

Anmälan är öppnad!

Nu är anmälan öppnad och det går att boka både hotell och deltagande! Välkommen till shop.akvariehelg.se där du kan se de olika alternativen. När vi närmar oss kommer du få möjlighet att välja vilka föreläsningar du vill gå på, vi siktar på upp till tre parallella spår.

Växter och ciklider – går det?

Vi är glada att kunna hälsa Christel Kasselmann välkommen till Akvariehelg 2022! Ett av hennes föredrag handlar om samspelet mellan ciklider och växter samt hur man får dem att trivas tillsammans. Läs mer om Christel under Föreläsare/Christel Kasselmann