Välkommen till Akvariehelg 2022 i Örebro (Gammal)


  • Världens roligaste jobb?
    Det kommer Mikael Håkansson att berätta mer om! Kika in på Föreläsare/Mikael Håkansson.
  • Nols Akvariehobby sponsrar!
    Vi kan nu glatt presentera Nols Akvariehobby som sponsor till Akvariehelg 2022! Kika under Sponsorer/Nols Akvariehobby!

Vi får många frågor runt vad som gäller för Akvariehelg 2022 med tanke på Corona-pandemin.

Idag börjar de nya kraven gälla där det krävs Covidbevis för alla deltagare på evenemang med fler än 100 deltagare där man inte kan hålla avstånd. Vår bedömning är att om nuvarande regler fortfarande gäller 18-20 mars 2022 kommer det krävas Covidbevis för att delta på Akvariehelg. Om du redan har anmält dig men vet att du inte kommer att kunna visa upp ett Covidbevis kan du avanmäla dig fram till 2021-12-23 och få hela det inbetalda beloppet tillbaka. Om du önskar avanmäla dig senare än 2021-12-23 gäller:
12 – 8 veckor innan återbetalas 75%
8-4 veckor innan återbetalas 50%
4-2 veckor innan återbetalas 25%
Senare avbokning ger inte rätt till återbetalning. Denna information finns även på förstasidan på vår anmälningssida shop.akvariehelg.se.

Om situationen förvärras och Akvariehelg 2022 måste ställas in kommer samtliga inbetalda avgifter att betalas tillbaka. Nordiska Ciklidsällskapet garanterar alltid ekonomin i arrangemanget!

Välkommen att anmäla dig till årets akvaristiska höjdpunkt på shop.akvariehelg.se!

Nordiska Ciklidsällskapet och Örebro Akvarieklubb hälsar alla akvarievänner välkomna till Örebro för en fullspäckad helg i akvaristikens tecken 18-20 mars 2022. Efter två år av pandemi och inställda arrangemang är det nu dags igen! Arbetet med att boka intressanta föreläsare pågår för fullt och listan över sponsorer av arrangemang och lotteri växer liksom antalet utställare i mässan. Håll utkik här och på vår Facebooksida efter löpande uppdateringar!