Ulf Lindström

Jag heter Ulf Lindström och bor med min sambo i ett hus bredvid Hjälmare kanal nära Arboga. Jag har hållit på med fiskar mer eller mindre i hela mitt liv och har idag ockuperat vårt dubbelgarage med ca. 20 akvarier. Efter att ha haft det mesta i ciklidväg har på senare år mitt huvudintresse varit ciklider från Sydamerika och det har blivit en utmaning att få fiskarna att leka och föröka sig. Helst då med arter som är så ovanliga som möjligt.

Jag tänkte berätta om resan till Uruguay och det praktiska kring det, från att vi flög dit till att vi tog hem våra fiskar i påsar. Hur det funkade hemma och vilka jag lyckades få att yngla av sig. Det blir inte jättemycket prat men en hel del filmsnuttar och foton. Jag kommer inte gå in på alltför mycket detaljer utan lite mer ”praktisk akvaristik”. Jag tänker ge er en ”vem som helst kan göra en sådan här drömresa” -känsla.

Avslutningsvis tänkte jag ha med en del av mina lite ovanligare SA-ciklider som jag har eller har haft. Jag har en hel del ganska bra filmer att visa.